Email Shqip English
 
 
Logo
 
Logo
   
  NË FOKUS
 

Njoftim

Ju njoftojmë se mbas përurimit  të ekspozitës të koleksionit “Mezuraj” të piktorit të mirënjohur Helidon Haliti si dhe të botimit të katalogut të po këtij koleksioni  në datën 16-03-2009, Mezuraj Muze do të hapet për publikun e gjerë në datën
17 Mars 2009.
Orari i vizitave
09:00 – 18:00 nga e hëna deri të shtunën.
Hapur edhe ditët e festave.
E diela pushim
Hyrja 300 Lekë
(për të huajt 3 €).


Jeni të mirëpritur për të na vizituar!


***

Mezuraj Muze
Mars 2009

***

  TË TJERA
 
 Vizitë virtuale
 Publikime
 Blini online
 Karta e muzeve sipas ICOM
   

Mirpresim komentet ose pyetjet që mund të keni në lidhje me Muzeun ose websajtin. Na kontaktoni nëpërmjet mënyrave të mëposhtme të komunikimit.

Faleminderit

 
 
Phone Tel: +35542267196
Fax Fax: +35542267199
Email Email: info@mezuraj.museum
     Ose klikoni këtu për të nisur email direkt nga faqja.
   
Kliko per te hapur Google Map  
 
Mezuraj Muze • Rr. Kavajës • Tiranë • Albania
© MEZURAJ MUZE Website nga informacioni.com