Email Shqip English
 
 
Logo
 
Logo
   
  NË FOKUS
 

Njoftim

Ju njoftojmë se mbas përurimit  të ekspozitës të koleksionit “Mezuraj” të piktorit të mirënjohur Helidon Haliti si dhe të botimit të katalogut të po këtij koleksioni  në datën 16-03-2009, Mezuraj Muze do të hapet për publikun e gjerë në datën
17 Mars 2009.
Orari i vizitave
09:00 – 18:00 nga e hëna deri të shtunën.
Hapur edhe ditët e festave.
E diela pushim
Hyrja 300 Lekë
(për të huajt 3 €).


Jeni të mirëpritur për të na vizituar!


***

Mezuraj Muze
Mars 2009

***

  TË TJERA
 
 Vizitë virtuale
 Publikime
 Blini online
 Karta e muzeve sipas ICOM
  Evenimente
HISTORIKU I EVENIMENTEVE

Gjatë viteve 2007-2009, në institucionin e Muzeut Mezuraj ka patur një numër eventesh si organizimi i një koncerti me artistë muzikorë zvicerianë në vitin 2007, hapja e ekspozitës figurative të koleksionit Mezuraj të piktorit Artur Muharremi në 2008, hapja e ekspozitës figurative të koleksionit Mezuraj të piktorit Helidon Haliti në 2009, takime dhe leksione për historinë e artit dhe për përmbajtjen e Muzeut Mezuraj nga pjesëtarë të stafit të këtij muzeu me grupe studentësh të disa universiteteve në Shqipëri dhe në Kosovë, si dhe vizita të disa kritikëve të huaj të artit si psh. kritiku i njohur i artit Dr. Filipo Zgarbi etj.
Pjesë e aktiviteteve të Muzeut Mezuraj kanë qënë dhe vizitat protokollare të nivelit të lartë, për arsye se Mezuraj Muze është pjesë e guidës dhe protokollit shtetëror.
Është për tu theksuar së tërë aktivitetet e zhvilluara nga Muzeu Mezuraj janë të dokumentuara në DVD të veçanta të cilat ruhen në arkivin e këtij muzeu.

Inaugurimi i Muzeut Mezuraj.
22 Mars 2007
Inaugurimi i koleksionit te Mezuraj te Artur Muharremit.
22 Shkurt 2008
Inaugurimi i koleksionit te Mezuraj te Helidon Halitit.
16 Mars 2009
 
Mezuraj Muze • Rr. Kavajës • Tiranë • Albania
© MEZURAJ MUZE Website nga informacioni.com