Email Shqip English
 
 
Logo
 
Logo
   
  NË FOKUS
 

Njoftim

Ju njoftojmë se mbas përurimit  të ekspozitës të koleksionit “Mezuraj” të piktorit të mirënjohur Helidon Haliti si dhe të botimit të katalogut të po këtij koleksioni  në datën 16-03-2009, Mezuraj Muze do të hapet për publikun e gjerë në datën
17 Mars 2009.
Orari i vizitave
09:00 – 18:00 nga e hëna deri të shtunën.
Hapur edhe ditët e festave.
E diela pushim
Hyrja 300 Lekë
(për të huajt 3 €).


Jeni të mirëpritur për të na vizituar!


***

Mezuraj Muze
Mars 2009

***

  TË TJERA
 
 Vizitë virtuale
 Publikime
 Blini online
 Karta e muzeve sipas ICOM
  Evenimente
Shiko galerine

 

INAUGURIMI I EKSPOZITËS FIGURATIVE I KOLEKSIONIT
MEZURAJ TË ARTISTIT ARTUR MUHARREMI

22 Mars 2007

 

Në shkurt të vitit 2008 u organizua përurimi i ekspozitës figurative të koleksionit Mezuraj të artistit Artur Muharremi, i datëlindjes 02-06-1958.  Një ditë më pare, stafi i muzeut organizoi konferencën e shtypit me të gjithë përfaqësuesit e medias elektronike dhe të shkruar, ku u dha informacioni për përmbajtjen e ekspozitës si dhe u përurua albumi i koleksionit Mezuraj të pikturave të Artur Muharremit, ngjarje kjo e veçantë në rrafshin e botimeve të këtij lloji në Shqipëri.  Përurimi i ekspozitës u bë në orën 19:00, ku morën pjesë personalitete të larta shtetërore, përfaqësues të institucioneve kombëtare dhe të trupit diplomatik në Shqipëri, akademikë, historianë arti dhe artistë figurativë.  Ky përurim u pasqyrua gjerësisht në median elektronike dhe të shkruar jo vetëm në Shqipëri por edhe në Kosovë.

 
Mezuraj Muze • Rr. Kavajës • Tiranë • Albania
© MEZURAJ MUZE Website nga informacioni.com