Email Shqip English
 
 
Logo
 
Logo
   
  NË FOKUS
 

Njoftim

Ju njoftojmë se mbas përurimit  të ekspozitës të koleksionit “Mezuraj” të piktorit të mirënjohur Helidon Haliti si dhe të botimit të katalogut të po këtij koleksioni  në datën 16-03-2009, Mezuraj Muze do të hapet për publikun e gjerë në datën
17 Mars 2009.
Orari i vizitave
09:00 – 18:00 nga e hëna deri të shtunën.
Hapur edhe ditët e festave.
E diela pushim
Hyrja 300 Lekë
(për të huajt 3 €).


Jeni të mirëpritur për të na vizituar!


***

Mezuraj Muze
Mars 2009

***

  TË TJERA
 
 Vizitë virtuale
 Publikime
 Blini online
 Karta e muzeve sipas ICOM
  Evenimente
Go to gallery

Inaugurimi i Muzeut
Mars 2006

Inaugurohet Mezuraj Muze, i  pari dhe i vetmi muze i këtij lloji në Shqipëri. Prezenca e tij do të jetë mesazh, konsultë dhe këshillim në udhën e bukur  të vlerave të pa tjetërsueshme të trashëgimnisë kulturore kombëtare. Në të do të fokusohet prurja e vlerave me kuejtensencë të lartë estetike në kohë, ku shoqëria jonë  do të edukohet dhe njëherazi do të bëhet prezencë prezantuese.

Në këtë muze çdo njëri prej nesh do të gjejë  pjesën plotësuese për rigjenerimin e tij. Këtu do të gjejë  densitetin emocional  për të vënë në lëvizje botën e brendëshme shpirtërore duke u bërë shprehës i gjallë, kërkues e kurdoherë pjesë e lëvizjes. Me këtë ritëm do të përcjellim mendimin drejt përsosmërisë, në udhën e vlerave, për ruajtje dhe evdidentim.

Mezuraj Muze do të jetë i hapur për të gjithë të interesuarit dhe dashamirësit e artit figurativ.

 
Mezuraj Muze • Rr. Kavajës • Tiranë • Albania
© MEZURAJ MUZE Website nga informacioni.com