Email Shqip English
 
Objekt në studim
  Periudha: ?
Kultura: Shqiptare
Gjetur në: Gadishullin e Karaburunit
Pronësia: Mezuraj Muze

Kliko për më shumë ...
 
Logo
 
Logo
   
  NË FOKUS
 


Mezuraj Muze ju uron te gjithë dashamirësve të artit anembanë si dhe në veçanti miqve të artit në Mezuraj Muze:
Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!
Suksese dhe lumturi për vitin 2010!

Presidenti
Eduart Mezuraj


***

Mezuraj Muze

***

  TË TJERA
 
 Vizitë virtuale
 Publikime
 Blini online
 Karta e muzeve sipas ICOM
   

• Qindra objekte arkeologjike.
• Qindra skulptura.
• Qindra piktura.

... d h e   s h u m ë  m ë  t e p ë r.

Vegla prehistorike
 
Qeramika Ilire
 
Gdhendje
 
Piktura
 
   
Të gjitha objektet e ekspozuara këtu janë pronë e Mezuraj Muze.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fjalimi i Z. Eduart Mezuraj. - Maj 2009
Dita e inagurimit. - Mars 2006.
Si erdhëm deri këtu. - Shtator 2006.

 

Mezuraj Muze • Rr. Kavajës • Tiranë • Albania
© MEZURAJ MUZE Website nga informacioni.com